we're just having fun

2012-05-20, 21:49:34 / Kategori: Allmänt

Segaste tjejen i stan här. HejHej!
Blev inte så mycket basketspelande igår, men desto mer öl. Chillade hos Dojjan, sen drog vi till Malmen, efter det dansade vi vidare till Kvarnen och sist men inte minst vidare till sunklabbet. Ramlade in hemma vid 7 tiden imorse.
Idag har jag mestadels sovit, men även hängt lite på ballen, lagat mat och bah chillat liiiiixxxxxooooooom. Väntar på att mamsen ska komma hem med cola, kommer behöva det om jag ska sitta och köra fram och tillbaka till NORRKÖPING, INATT. Asså bah nej, fuck blä waaaaah. Menmen.. HojHoj!


Ballar & Bollar

2012-05-19, 15:33:42 / Kategori: Allmänt

Frutten ställde in ballehänget, så jag tog saken i egna händer och stekte fläsket på min egna istället.
Nu ska jag ta mig en dusch och sen bege mig mot Mariatorget och Dojjan. Där väntar bira och basket. WIIE!




HALLELULJAH!

2012-05-19, 11:41:17 / Kategori: Allmänt

Jag är vaken, och jag mår tamejtusan fett med bra!
Fick känna den ultimata lyckan imorse när jag skulle sova. Som tidigare nämnt var min nässpray slut, och just därför valde jag att inte gå och lägga mig förrän jag var totalt 100% säker på att jag skulle somna, trots jordens nästäppa. Skulle stänga medicinlådan som jag tidigare rotat ordentligt tjuvaktigt i, vad tror ni jag finner där? Jo, en helt oöppnad nässpray som sjöng gospel och hade en lysande aura omkring sig! Somnade strax därefter med en glad näsa och stängd mun.

Nu är det dags för mig att ta hand om disken och tvätten, jag kan ju inte längre skylla min lathet på sjukdom.. eller kan jag? Jag tror ju faktiskt seriöst att jag är allergisk mot att diska.




Imorgonkväll är vi kungar

2012-05-19, 00:17:45 / Kategori: Allmänt

Japp, jag är hemma. SUUUUUUG! Så jävla tråkigt är det.
Saknar Dojjan. 25 timmar sen vi sågs, waaay to long. Hoppas på att må tiptop imorgon, febern är borta så det bådar gott. Ryktas om ballehäng hemma hos Frutten, stämmer det så skiter jag i om snoret flödar och svetten rinner. Jag är en kunglig krigare, yes I am.



Nystart!

2012-05-18, 17:28:17 / Kategori: Allmänt

Eftersom att jag lever ett fett roligt och händelserikt liv just nu så kände jag för att börja blogga igen.
Passande nog tajmade jag in att bli superdupersjuk såhär inför min hejdundrandes helg. FUCK!
Dock har jag ju levt ett ganska osunt liv tillsammans med min vapendragare, (onsdag, fredag, lördag för många veckor i streck) så det kan ju kanske vara nyttigt att ha en vit helg. Men jag har ingen lust. Kottarna och carran har flytt fältet för att kolla dans-sm i Karlskrona, nässprayen är slut, treoröret nästintill ekar, kylskåpet är tomt och sängen är svettig. Vad ska jag göra hemma? Jag vill ju spåra med Dojjan och alla mina andra vänner som för en gång skull kan gå ut denna helg. Ska se om jag kan fixa iordning lite kuckelimuckmedicin och bli mirakulöst frisk!