Jävligt seg och lite bränd på ryggen. Fint.

2011-06-30, 20:56:21 / Kategori: Allmänt

Fick sova ut ordentligt imorse, så jäävla skönt. Stilade till mig lite och åkte till Älvsjö för att plocka upp Frutten. Fick blåsa igen, dock inte lika kul den här gången som förra. Åkte vidare som två överraskningar hem till Jenny. Hon blev glad. Hängde på hennes altan innan det var dags för henne att jobba. Körde henne till Visättra, och efter det till donken för sunkkäk. Efter det blev jag lite shoppingsugen så jag drog med mig F till Globen. Långklänningsoskulden är tagen, detta endast för att jag hittade en som för en gångs skull INTE såg ut som ett tält på mig. Leopardmönstrad är den. Veldi fin! Utöver den köpte jag en annan liten klänning på carlings, ett par örhängen, två par ballerinaskor och lite puder. Känner mig nöjd. Tillfredställd. Nu funderar jag starkt på att göra pannkakor, sen ska jag grisa ner mig i sängen och dricka ramlösa vattenmelon ♥

weho

2011-06-29, 22:53:27 / Kategori: Allmänt

Jag hatar att ligga efter med bloggandet. Mina vänner tjatar (Hej Disa & Jenny), jag har tappat suget, jag har massor jag vill berätta, men jag orkar liksom inte. Så vi kör en snabbrepeat.

Måndag: Flyttade HEM heeela dagen + hängde med Disa som åt sin första sushi då. Weeeeei! Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag: Jobbade 17-01, hände typ ingenting. Missade midsommar. Lördag: Basket, drinkar, utgång, massa massa dans och sleepover med Dojjan.  Söndag: Låg och avled i D's säng ända fram på kvällskvisten, vågade inte åka hem under dagen på grund av kräkrisk. Igår: Jobbade 11-17.30, packa upp massa, pluggade och degade. Idag: Blev världsförälder för Unicef (häftig!), hade strandtema på jobbet. Skrev prov i två timmar efter jag slutat. Nu har jag precis ätit laxpinnar. Ska snart bädda ner mig i sängen och njuta av mina kommande två lediga dagar med glass och massa tvtittande. Imorgon blir det förhoppningsvis en badtripp med Frutten, så det så. Hejdo!


^^

2011-06-20, 00:03:10 / Kategori: Allmänt

Idag har kört massa bil och speedpackat. Har även varit och kollat på lägenheten och den var frääääsch. Nästan allt är klart nu, så jag ska ta mig en dusch nu. Måste ju se representabel ut imorgonbitti när förhoppningsvis en hel drös med snygga flyttkillar kommer och knackar på dörren. Klockan åtta kommer dom, så det är väl snart dags att börja tänka på refrängen men somsagt,
först en dusch inte lukta usch. Godnatt ♥


tydligen

2011-06-19, 19:49:24 / Kategori: Allmänt

Att jag höll på att bli totalt lämnad i sticket för bara ett par dagar sen, är det redan glömt?


Söndag

2011-06-19, 11:26:00 / Kategori: Allmänt

Slet mig upp ur sängen vid halv tio och när jag var i full färd med att sminka mig ringde mig chef och gav mig ledigt idag. Otroligt passande faktiskt. Vi ska ju flytta imorgon men har knappt börjat packa. Så det är det den här dagen ska gå åt till. + att jag ska agera chaufför åt en mycket stilig herre. Ladro. Han ska på semester i Tyresö och jag har fått äran att få köra honom dit. Nu blir det kaffe och lite mental förberedelse, för sen jäääävlar, då ska det packas!


lördag

2011-06-19, 01:31:53 / Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet var vi ett gäng som satt kvar och drack lite öl på uteserveringen. Åkte sedan hem, bakade kladdkaka och hade oturen att få vara med om en hemsk kväll/natt. Imorse, efter bara några få timmars sömn var det bara att pallra sig upp och åka iväg till jobbet igen. Tog bilen till söder och åkte därifrån hihi, laaaatmask. Disa, Jessica och hennes två killkompisar satt och käkade på Fridays när jag slutade sen vid sextiden så jag joinade dom. Efter ett par timmar skiljdes vi åt, jag & Dojjan drog till Hellströms där vi hängde med Robert, Jonas, Jenny och Unity. Kastade in handduken vid tolv. Hämtade bilen, körde hem pojkarna, sen åkte jag hem och åt, igen haha. Nu ska jag försöka sova. Ska jobba imorgon också och överlyckliga jag har soooooovmorgon. Wihi! Goooooooodnatt ♥


Torsdag. Känns som måndag. Konstigt

2011-06-16, 22:19:50 / Kategori: Allmänt

Denna dagen har innehållit trötthet, kaffe, massa kaffe, bussträdkrock, energidryck, kaffe, jobb, energidryck, en buff, sushi och sällskapssjuka. Ska sova nu, har några timmar att ta igen. Godnatt!


måste bli trött, måste sova.

2011-06-15, 23:20:30 / Kategori: Allmänt

Sov alldeles för länge för mitt egna bästa idag. Men jag stilade fort till mig och tog mig iväg till Linn & Ruben. Vi åkte till Högdalen för att köpa en liten pool. När vi hittat det åkte vi tillbaka till Hagis och drack en snabbkaffe innan jag var tvungen att åka iväg för att plocka upp Disa på jobbet. Dojjan bjussade på Donken innan vi hämtade upp Jenny i Gullmars påväg till slutdestinationen Mariatorget. Softade hos D ett par timmar och tog sen en liten promenad till Medis fram och tillbaka. Körde J till skanstull, och sen åkte jag hem. Har babblat massor med mammsen, och nu ligger jag i sängen superstressad. Jag måste upp SENAST halv åtta imorgon och jag är livrädd att jag kommer försova mig.
F Å R  I N T E  H Ä N D A !!! Sååå... Godnatt.


Leah ♥

2011-06-14, 17:27:27 / Kategori: Allmänt


blä

2011-06-14, 16:49:12 / Kategori: Allmänt

Nu har jag ledsnat på prylar och flyttkartonger, det är fan inte kul att packa, inte det minsta.
Vad ska jag göra nu då? Är det meningen att man ska orka hitta på massa grejjer på sina lediga dagar? Jag är helt slut och skulle helst av allt vilja studsa ner i sängen och ligga där tills på torsdag då det är dags att jobba igen haha. Inte riktigt då, men jag är helt sjuuukt trött och slut i kroppen. Äsch, en dusch och lite mat så är jag nog fit for fight igen.

Leeeeeeedig

2011-06-14, 13:26:40 / Kategori: Allmänt

Det blev en grym dag på jobbet igår. Ett riktigt härligt gäng är vi!
Slutade vid 12, men kom inte hem förrän vid 2. Käkade lite, softade lite och somnade alldeles för sent.
Därför har halva den här dagen gått åt åt att sova. Men nu har jag druckit tre koppar kaffe och börjat förbereda mig mentalt för att börja packa. Dagen är nämligen snart här, dagen då vi ÄNTLIGEN ska få flytta hem till våran gamla nyrenoverade lägenhet. På måndag är det dags, men jag jobbar torsdag, fredag, lördag, söndag så jag måste tjuvstarta lite nu. Inte sådär superkul på ens lediga dag, men vafan, det är det värt! Ikväll kanske det blir en liten tripp i Mr Glid hem till världens finaste Jenny för lite sällsis, det skulle sitta fint. Näää, nu är det dags att sätta fart här. Ciao!


:)

2011-06-13, 00:20:55 / Kategori: Allmänt

Livet är för jääääääääävla härligt just nu!
Min älskade Jenny tog studenten i Fredags och det firades rejält! Först med massa mat och alkohol hemma hos henne, sen en massa dans på Gaudi. Kom hem vid halv sex på morgonen och mådde inte sådär superbra när jag klev upp elva för att åka och jobba. Men det ändrades snabbt när jag insåg att min älskade älskade mamma och hennes kille köpt en ny bil till mig. IIIIIIIIIIIIH! Efter jobbet åkte jag till Skinnaviksberget och hängde med Jenny ett tag innan det var dags att åka hem och sova. Jobbade nämligen idag igen. Kom hem vid nio, softade litegrann innan jag bestämde mig för att ta mig en liten provtur med bilen till Axelsberg för att babbla med Madde.
Nu är jag hemma igen, ska försöka sova om ett tag men först plugga lite bord. Jag har nämligen bordsprov imorgon, sen ska jag jobba 17-24.


Green giant

2011-06-12, 00:57:03 / Kategori: Allmänt

Miss Pruuuutteeeen är dissad. Säg hej till Mr Glid.


Tihi

2011-06-09, 12:26:35 / Kategori: Allmänt

Jobb 14-20


ooojojoj

2011-06-08, 23:06:53 / Kategori: Allmänt

Nu har det hänt grejjer vill jag lova. Detta kan bli ett superlångt inägg om jag skriver som jag tänker.

I Fredags skulle jag ju plocka upp Disa för att åka iväg till Linköping, men precis i rättan tid så pajjar bilen totalt. Men när hoppet och humöret var nere på 0 så bestämde sig lilla pruuuuttteeen för att börja rulla igen. Vi rullade, lyssnade på Teddan, solade och bilflirtade tills vi kom fram vid åttatiden på kvällen. Det dröjde inte länge innan första biran knäcktes och chillmodet var igång. Det blev en hel del öl den kvällen faktiskt, så pass mycket att både jag, Disa & Kalle tog "The Source" 7,1 million scoville. Kolla upp det ni om ni är nyfikna! Juste, fick skriva autografer också. Kändis!

Lördagen var jäääävligt najjs, det var typ värmerekord och vi hade vattenkrig. 4 vattenpistoler mot mig med vattenslangen, hihi. På kvällen grillades det och åts så pass mycket att alla hamnade i paltkoma så det slutade med att vi alla låg i soffan och kollade på Jackass.

Söndagen
var najjs den med, hängde på stan ett tag, solade massor, grillade på kvällen och hoppade sen in i bilen vid tolvtiden på kvällen för att rulla hemåt igen. Ungefär samma procedur då som det var dit. Vi rullade, lyssnade på freestyle och stannade på typ varenda mack på vägen men det blev dock inget flirtade då vi i princip var de enda som färdades på vägen. Kom hem vid 4 på morgonen och kunde ju inte låta bli att sätta på datorn, men det gjorde jag rätt i för jag hade fått ett mycket trevligt mail från Fridays.

I måndags hängde jag med Jenny i tanto i massa timmar, bättrade på brännan och bara softade.

Igår var jag på Fridays, hängde lite, och baaaaabaaaaaam....
Idag har jag börjat jobba där!!!!!!!!!!

Är helt slut i kroppen så bara jag lägger mig till rätta så dröjer det nog inte många minuter innan jag somnar. Aaaaaajaa, det var allt för den här gången, toodiloooo.


gangsters


för farliga för att visas på bild

 

status

 


Hejdoooooo

2011-06-03, 14:26:36 / Kategori: Allmänt

Nu lämnar jag och min vapendragare Dojjan alla bekymmer här hemma och åker till Liiiiiinköping!


OOOOOM det blev en redig utgång igår

2011-06-02, 20:29:08 / Kategori: Allmänt

Började med en grandiosa och redbull-jäger hemma hos Dojjan innan vi gick ut för att se mig förlora i basket. Drack öl, körde 21an, förlorade båda omgångarna, tog massa foton och hade det riktigt kul.
När vi kände oss nöjda med det gick vi upp till D igen för ännu en jäger-redbull. Vi vinglade iväg till Hellströms där vi stannade till strax innan stängning. Sen var tanken snaps, men så blev det inte så vi gick till ojojoj istället. Där urartade kvällen och det slutade med att jag satt i en taxi påväg hem med Disas väska medan alla mina saker var hos henne. Lyckat! Vaknade upp med råångest imorse, men det var bara att ta sig i kragen för jag hade nämligen lovat mormor att klippa henne idag. Så jag åkte först förbi Disa och bytte grejjer sen åkte jag hem till mormis i Bredäng. På vägen hem därifrån fick jag ett mycket trevlig samtal, men som gjorde så att jag nu måste åka iväg till Hammarby Sjöstad för att hämta lite viktiga grejjer. Tar med mig min vapendragare för jag är sällskapssjuk.


1 JUNI, WOOOW.

2011-06-01, 12:21:37 / Kategori: Allmänt

Vaknade upp på betydligt bättre humör än igår, hoppas det håller i sig heeela dagen för ikväll händer det grejjer. Disa vill utmana mig i basket, jag vet att jag kommer förlora men hon skulle bjussa på förkrök så det jämnar ut sig. Efter det har vi tänkt köra en redig utgång, DansDoris & BuggBoris. Kan inte bli annat än bra. Tills dess ska jag koka lite kaffe, söka jobb och kanske lapa lite sol. Hejdoooo