28/4

2011-04-28, 20:03:59 / Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet tog begav jag mig mot Mariatorget. Köpte med mig sushi och gick hem till Disa.
Vi käkade, sen sminkade hon sig och efter det gick vi till Hellströms. Tanken var en, kanske två öl, men så blev det ju inte. Vid halv ett knatade vi tillbaka till Mariatorget, köpte oss en varsin burgare och sen knatade vi vidare hem till D. Naaaaaaajjjjjjs kväll!

Jobb idag, och så även imorgon. Det går bra nu! Dags att softa lite, sen sooova!


tisdag

2011-04-26, 20:01:45 / Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat. Helt galet mycket att göra. Nu är jag trött. Sjukt trött.
Jobb imorgon också, så jag kan lika gärna somna snart. Skönt. Längtar.


Jag har världens finaste vänner ♥

2011-04-25, 22:44:37 / Kategori: Allmänt

Trevlig hemfärd & utgång med Dojjan igår. Kvällspromenad & skitsnack med Madde idag.


en underbar helg ute i skogen

2011-04-25, 16:53:00 / Kategori: Allmänt


welcome to the good life

2011-04-19, 22:14:49 / Kategori: Allmänt

Gårdagen var najjjjjjss, stekte på ballen med trevligt sällskap i flera timmar. Hello brownie!
Idag har också varit jävligt najjs. Jobbade 11.30-17.00. Sen mötte jag upp Madde på Götgatsbacken. Vi tog en promenad ner till medis och åt sushi inne i söderhallarna. Efter det mötte vi upp Disa på Hellströms, drack lite öl och även lite kaffe. Kom hem för en halvtimma sen, och nu tittar jag på bb och smaskar på en sned chokladhare. Jobb imorgon igen så det är snart dags att sussa.


09.30 imorse. Bra start på dagen eller vaaaaaad?

Jag, fjortiiiizzzstyyyyyle!

nu ligger jag efter igen..

2011-04-17, 20:07:29 / Kategori: Allmänt

I onsdagskväll åkte jag hem till en viss mr. Vi softade och tog en kvällstur till donken.
I torsdags åkte jag hem på förmiddagen nån gång, hängde på ballen, sen jag åt middag i bagis.
I fredags jobbade jag, sen när jag slutade mötte jag upp Emil och Danne för en öl i solen. Sen mötte jag upp Disa och vi begav oss hem till Jenny för middags & vinmys.
Igår satt jag på ballen i princip hela förmiddagen. Sen på kvällskvisten åkte jag in till söder och mötte Madde. Vi satte oss på Hellströms. Jag tog en öl, M tog en alkoholfri drink, bra grejjer. Sen fortsatte inte kvällen som tänkt, nej vi hamnade på Danderyds sjukhus med Maddes pappa. Klockan 5 imorse rullade vi därifrån. Landade i sängen vid halv 6 och slocknade direkt.
Idag inte helt oväntat sov jag otroligt länge. Har i alla fall njutit av solen en hel del, klippt mammas kille och tagit en timmas promenad i min ensamhet. Nu ska jag kika på BB från i fredags som jag missade. Tjingeling!


Onsdag 13/4

2011-04-13, 11:44:17 / Kategori: Allmänt

Klockan är just i denna stund 11.38. I vanliga fall skulle jag nog inte ens vara vaken, men nu har jag faktiskt hunnit med en hel del redan. Vaknat, druckit morgonkaffe, klätt på mig, sminkat mig, hämtat mammas kille i Skogås, ätit frukost på ett café i Globen, varit på arbetsförmedlingen och sen kört hem igen. Nu är sysselsättningarna slut och jag är uttråkad. Ska nog ta mig upp till centrum och hämta mina skor jag beställt från h&m, och även passa på att äta en halvaprisetsushi haha. Hörs seeeeeeeen!

livet suger

2011-04-12, 18:25:48 / Kategori: Allmänt

Jag har fått ännu en allergisk reaktion i ansiktet, jag hostar, jag spyr, jag kliar sönder min kropp och snart även mitt öga, jävla vageläckel. Det är så jävla psyktiskt påfrestande så ni anar inte.
Vill bara bädda ner mig i sängen och vakna när jag är mig själv igen.


Godnatt

2011-04-11, 22:03:54 / Kategori: Allmänt

Jag mår piss, men nu är det Big Brother och det är ju alltid är lite uppiggande!


kletigt

2011-04-11, 12:24:22 / Kategori: Allmänt

Hemma igen, och nu behandlad. Hoppas det hjälper, annars måste jag tillbaka på torsdag för att ta prover. Köpte med mig sushi hem från en nyöppnad sushirestaurang i Hagsätra som öppnade idag. 50% rabatt enda tills på onsdag, och det var en av de godaste jag ätit någonsin. Grymt verkligen!
Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt, måste hålla mig relativt isolerad nu i 24 timmar så jag kan ta det lugnt med gott samvete haha.

Måndag 11/4

2011-04-11, 08:49:02 / Kategori: Allmänt

Vaken men jävligt trött. Har väl sovit en sisådär 3-4 timmar inatt. Det har kliat så mycket på min kropp att jag i princip rivit sönder mig själv, jag blir gaaaalen på det här. Men nu har jag fått klartecken från vårdcentralen i alla fall, klockan 10 ska jag vara där. Så nu tänkte jag ta mig en dusch och kanske äta lite frukost. Skriver sen ♥


blä

2011-04-10, 22:20:07 / Kategori: Allmänt

Ligger i sängen, kollar på Big Brother och äter godis. Ska alldeles strax försöka sova, varken jag eller min kropp mår bra. Känns som att kroppen försöker spela mig ett spratt för det är alldeles för mycket som händer nu. Sjuk två gånger på tre veckor, allergiska reaktioner, kliande utslag över hela kroppen, en vagel i ögat, och idag har jag känt mig illamående och svimfärdig i princip hela dagen. Pga allt detta så ska jag kliva upp senast halv åtta imorgonbitti för att ringa till läkaren för att förhoppningsvis få en tid direkt.. Jag måste, jag orkar verkligen inte må såhär länge till, nu får det vara nog!



Godnatt!

Söndag

2011-04-10, 15:23:59 / Kategori: Allmänt

Det blev en alldeles underbar lördagskväll igår.
Den började med att jag och Disa åkte och hämtade Jenny i Fagersjö, sen åkte vi till Högdalen och handlade mat. Sen åkte vi hem till J, hon lagade mat, jag och Disa tittade på haha. Sen åt vi, och vilken smaksensation! Thaimat bjöds det på, kyckling i cocosmjölk, massa kryddor, massa grönsaker och cashewnötter, och med ris till såklart. När vi var mätta och belåtna klippte jag Jennys hår. Sen var det dags för efterrätt. Kladdkaka med glass och jordgubbar, inte fy skam det heller. Vi hann med en kopp kaffe och massa babbel också innan vi alla tre hoppade in i bilen för att köra hem Disa till Mariatorget. Efter det bar det av mot Brandbergen för att hämta Amadeus som ville hem till sin kära Flickvän. Så jag körde hem turturduvorna till Fagersjö innan jag tillslut körde hem mig själv.

Idag sov jag liiite för länge, men det kan bero på att jag tog mig en sup cocillana innan jag gick och la mig igår. Har i alla fall hunnit sitta en stund på ballen, druckit lite kaffe och babblat med Disa.
En mycket bra start på dagen!




Lördag

2011-04-09, 17:26:53 / Kategori: Allmänt

Gårkvällen spenderades med Dojjan. Hon kom till mig vid 6 tiden, då åkte vi och köpte mat och förberedde inför en myshemmakväll. Men vi ångrade oss. Sällskapssjuka och lite småtaggade tog vi bilen in till söder och gick till Hellströms. Tog mig en alkoholfri drink, mycket god faktiskt. Gick därifrån vid halv 1 och åkte till mammas jobb för att hämta Ladro. Sen åkte vi hem och chillade galet.
Idag har vi tagit det superlugnt hela dagen, kollat på reprisen av BB och lyssnat på musik. Nu gör vi oss iordning för att åka till Fagersjö. Lördagsmiddag hos Jenny står på schemat, alltid lika trevligt.


kvällens sällskap, + kanske frutten, hihi ♥


aiiiiiiinaaaaa

2011-04-07, 22:16:03 / Kategori: Allmänt

Idag har det varit en mycket fin dag. Åkte mot Medborgarplatsen och Frutten vid halv 1.
Vi knatade hem till henne och jag slingade hennes hår. Efter ett tag kom även Jenny förbi. Vi gick och köpte äcklig kycklingkebab som vi tryckte i oss och sen klippte jag även Frutten. Sen blev det lite kaffehäng innan det var dags att börja bege sig hemåt. Jag och Jenny skiljdes åt i Högdalen. Sedan jag kom hem har jag lagat mat, ätit mat, och sökt det ultimata jobbet. Receptionist hos polisen. HUR BRA? Jag vill ju liksom bli polis men orkar inte riktigt ta tag i det, så det här jobbet är ju en riktig höjdare sålänge i alla fall. Håller alla tummar och tår jag har på att jag får det. HEEEEHEEEE.
Nu är det BB, såååååå HEEEEEEEEEEJJJDÅÅÅÅÅÅ!


den fantastiska fyran

snooooooooor

2011-04-06, 22:47:17 / Kategori: Allmänt

Sjuk. Igen. Kan inte andas. Helvetesnäsborrar.

Ska baka mig en äppelpaj som tröst (medicin). Sen ska jag sova.
Imorgon blire häng med Fruttnn & Jenny ♥ 




tsssssssdag

2011-04-05, 16:19:31 / Kategori: Allmänt

Dålig, jag veeeeeet.
I torsdags var jag på Jennys skiva, rööjjj! I fredags gjorde jag iiiiiiiiiiiingenting.
I lördags var jag ute och festade på Gaudi med Jenny, Amadeus & Madde, rööjjj!
I söndags hade jag ångest, mådde piss och låg i sängen från morgon till morgon.
Igår hängde jag ute i solen med Linn och Ruben i princip hela dagen.
Idag har jag sökt jobb, städat och babblat massa i telefon. Kul liv.