så jävla äckligt, vidrigt och respektlöst.

2011-05-31, 22:21:56 / Kategori: Allmänt

Har haft en förjävlig dag. Sovit, vaknat, sovit, vaknat osv. Kanske börjar bli sjuk?
När jag tillslut tänkte ta mig in till söder för att hooka upp med min bror Dojjan, då fick jag reda på att jag har punktering på bilen så det var bara att krypa ner i sängen igen. Fan.
Aja, efter regn kommer solsken. "Det blir bättre" Godnatt.


I was born a champion

2011-05-31, 14:33:29 / Kategori: Allmänt


bäst i världen

2011-05-30, 23:16:34 / Kategori: Allmänt


dagens skörd

2011-05-30, 21:53:53 / Kategori: Allmänt


hihi

2011-05-30, 19:57:58 / Kategori: Allmänt

Wooooooooow vilken kulig helg det blev!
Fredagskvällen spenderades med Frutten och hennes jobbisar på Söder Källare.

Lördagskvällen däremot spenderades tillsammans med Jenny, Disa och Frida på en utomhusavskedsfest ute på Djurgården. Obegränsat med alkohol (vilket gav mig en hejdundrande fylla), sköna människor och grym musik.

Vaknade upp på söder igår och tänkte försöka mig på en shoppingtur i Ringen, men insåg ganska snabbt att jag inte var i tillräckligt nyktert tillstånd för att klara av det så jag mötte upp Disa & Frida istället för att käka pizza. Blev kvar på pizzerian en sisådär tre timmar eftersom att Jenny kom sen och också behövde lite flott. Efter det tog jag och J en snabb men otroligt viktig tripp till Tekniska Högskolan, sen åkte vi hem. Men såfort jag klev innanför dörren hörde jag ryktas om bio med Jenny, Kevin och Emil, så det var bara att slänga sig in i en dusch och sen bege sig in mot stan igen. Dock blev det ingen bio för att det var fullproppat överallt så vi tog en liten tripp in på coop och sen åkte vi hem till Emil och kollade på en film där istället. När klockan började bli lite väl mycket och Jenny höll på att somna så bestämde vi oss för att åka hem. Kom hem vid tvåtiden, perfekt tajmat för Dr Drew.

Idag då, jo idag har jag hängt med min älskade soulis på stan. Käkat lite lunch, köpt lite kläder och snackat massa skit. En riktigt bra dag helt enkelt! Nu ska jag städa, såååå.. Hejdå.


torsdag

2011-05-26, 22:49:40 / Kategori: Allmänt

Hade en grymt möte på af imorse, sen hade jag en grymt bra dag på jobbet. Och dagen blev inte sämre av att Jenny skickade ett sms och frågade om jag ville komma och äta middag tillsammans med henne och Unity. Så direkt när jag slutade skyndade jag mig hem, hämtade bilen och åkte sen mot Fagersjö.
I kvällssolen på Jennys uteplats bjöds det på grillat kött, klyftpotatis, sallad och tzatziki. Hej matkoma! Efter det chillade vi bara ett tag framför tvn innan jag bestämde mig för att åka hem.


:)

2011-05-25, 23:53:14 / Kategori: Allmänt


onsdag

2011-05-25, 21:29:14 / Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat, promenerat, varit med om en nära döden-upplevelse på bussen hem, samt promenerat lite till. Nu ska jag försöka sova, jag ska upp föööör tidigt imorgon. Godnatt.


Efter regn kommer solsken. Godnatt!

2011-05-24, 23:38:30 / Kategori: Allmänt


du ljög fan bättre än delfinerna simmar

2011-05-24, 22:23:56 / Kategori: Allmänt

Alla dagar kan inte vara bra dagar liksom, man kan inte alltid vara på topp.
Vaknade upp med världens sämsta humör. Och det höll i sig ända tills jag åkte hem till Jenny vid sextiden. Där fick jag en kopp kaffe innan vi brummade runt och letade hundmat. När vi tillslut hittade det vi skulle ha brummade vi vidare in till Söder hem till Frutten. Där bjöds det på ännu en kopp kaffe och sen tog vi oss en liten raggartur runt söder. Släppte av Frutten hemma hos sig, sen Jenny hemma hos sig, och tillsist mig själv. Nu har jag hällt i mig en euroshopper, pratat med Dojjan och tvättat fejjan. Ska försöka sova snart för imorgon vankas det jobb. Skönt faktiskt, älskar att jobba!


Ännu en dag med djurklädsel. RESPEKT haha!

Goooodnaaaaaatt ♥

2011-05-24, 00:00:53 / Kategori: Allmänt


trevlig otursdag

2011-05-23, 22:36:44 / Kategori: Allmänt

Min dag räddades av Jenny, efter att jag duschat, sminkat mig och klämt örat i plattången åkte jag och plockade upp fröken J och hennes mor. Då blev det en jävla tur för att hitta till Plantagen, men tillslut hittade vi dit och fick avnjuta synen av massa fina växter hihi. Kul var det tills jag skulle böja mig ner och plocka upp en säck jord. Mina byxor sprack, och då inte lite, utan typ heeeela bakdelen stack ut. Kul. Hade som tur var en lång tröja som täckte det mesta. Fuck life, det var bara att skratta åt det och åka vidare till Fagersjö där det bjöds på ett par nya byxor, mat, kaffe, en red bull, och en långpromenad. Kom hem för ett par timmar sen, har babblat i telefon och gjort ingenting.
Nu ska jag i alla fall ta och träna lite, man kan ju inte rasa i vikt och strunta i mukklerna, haha!


FUUUUCK LIIIIFEEEE!!

2011-05-23, 11:23:19 / Kategori: Allmänt

Vaknde för en timma sen och har sen dess betalat en förjävlig räkning, skickat iväg lite viktiga mail, och suttit en stund på ballen. Idag är det måndag, vilket innebär att jag är ledig. Därför känner jag för att hitta på något kul, men alla mina vänner är arbetsmyror så det kan bli svårt att få sällskap. Dessutom kanske jag måste hålla mig hemma några timmar för att det förhoppningsvis kommer en sexig hantverkare som ska laga vårat kylskåp hihi.


-

2011-05-22, 21:21:47 / Kategori: Allmänt


6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

2011-05-22, 14:09:22 / Kategori: Allmänt


sööööööööndag

2011-05-22, 13:10:05 / Kategori: Allmänt

Jag har haft ännu en underbar helg. I fredags blev det Hellströmshäng med Jenny, Frida & Disa.
Igår fixade jag & Jenny en finfin middag för två hos Frutten, efter det kom Madde också och det blev förfest för hela slanten. Tequiiiiiiiiiiiiiiilaaaaaaaa! Resten av kvällen/natten spenderades på Entourage tills det var dags att åka hem och sussa. Jag hade en så grymt jävla bra fylla igår, jag tror aldrig jag varit på så bra humör och så hypad förut när det varit alkohol med i bilden. Så jävla kul!

Idag mår jag faktiskt riktigt bra. Dock är jag uttråkad, jag får se till att göra nånting åt det helt enkelt




5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

2011-05-19, 19:40:37 / Kategori: Allmänt


19/5

2011-05-19, 18:47:07 / Kategori: Allmänt

Frutten lyckades övertala mig, och jag lyckades övertala Jenny om en utgång igår.
Så jag åkte och hämtade Jenny hemma hos henne, sen åkte vi in till Söder och gick hem till Frida.
När dom hade pimplat i sig lite vin gick vi till Snaps och dansade loss. På vägen hem sen blev jag stoppad av polisen, en sexig polis hihi. Fick blåsa och visa körkort, som jag längtat. På riktigt alltså! Körde hem Jenny och landade sen själv i sängen vid halv 4 tiden. Trots bara några få timmars sömn var det bara att gå upp imorse för att åka iväg till jobbet. Red Bull är hjälpen till allt! Efter jobbet tog jag mig en liten promenad runt Hammarby Sjöstad längst vattnet i min ensamhet, otroligt skönt. Nu är jag hemma, otroligt uttråkad. Det var allt från mig, jooost nooo.




18/5

2011-05-18, 18:26:27 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet och kom på den briljanta idén att berätta om vilken trevlig kväll jag hade igår. Jag åkte hem till Jenny med en varsin Red Bull på kvällskvisten. Vi snackade skit, drack kaffe, gick på en promenad i spöregnet, åkte till Högdalen och köpte lite trevligheter, åkte tillbaka till Jenny och kollade på film, och sen åkte jag hem nån gång stax efter tolv.

Idag har jag somsagt jobbat, massor att göra somvanligt men lyckades ändå trycka i mig en underbar sushi i all hast hihi. Det finns ALLTID tid för sushi. Nu har jag fett tråkigt, jag vill göra nåt. Vill nån göra nåt? haha Hade det inte varit för att jag ska jobba imorgon också så hade jag velat röjja galet ikväll. Får spara mig till helgen!


17/5

2011-05-17, 11:42:06 / Kategori: Allmänt

Har precis tagit mig en dusch och ska nu göra mig iordning för att åka till mormor.
Hon ska bjuda på mat, och jag ska färga hennes ögonbryn. Kliiirrrrrrrrrrr!


16/5

2011-05-16, 19:25:14 / Kategori: Allmänt

Jag har haft en sjukt härlig dag med min underbara Jenny.
Åkte hem till henne vid 12 tiden, då hade hon bakat smulpaj så vi satte oss på hennes uteplats, käkade paj, drack kaffe och snackade skit. Sen planerade vi halvt in en liten Gotlandsresa i mitten på Juni, wiiie! Vi tog oss även en tripp till Farsta, hälsade på Madde på jobbet och så käkade vi. Nu är jag hemma igen och tänker knäcka min iskalla PK och ringa Dojjan för att babbla om allt och ingenting.


godnatt

2011-05-16, 01:06:08 / Kategori: Allmänt

Nu har jag landat i sängen igen efter ett litet äventyr.
Tanken var att jag skulle åka och hämta min bil på söder bara, men jag köpte med mig mat och gick upp till Dojjan. Jag åt, vi tittade på tv, snackade skit och bara softade liiiiiksoooooom. Tog en liten omväg hem men det gick smärtfritt! Nu ska jag glo lite på tv och sen försöka sova så att jag kommer upp i tid imorgon. Man kan ju inte sova bort hela dagarna, naaajj naaaajj naaaajj.


4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

2011-05-15, 13:30:38 / Kategori: Allmänt


underara vänner, underbar helg ♥

2011-05-15, 12:23:20 / Kategori: Allmänt

Gårkvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men grymt jävla rolig.
Tog bilen in till Mariatorget och plockade upp Disa. Sen åkte vi hem till Jessica i Tallkrogen och väntade på henne medan hon gjorde sig klar. Under tiden hann även Erika komma. Åkte sen tillbaka in till söder, parkerade bilen och tog en snabbvisit upp till Dojjan. Sen knatade vi iväg till Hellströms, och jag som inte skulle dricka blev bjuden så jag kunde inte riktigt stå emot hihi. Stannade där till stängning och tog oss  därefter en liten promenix upp på Götgatsbacken men gick ganska snabbt ner igen. Efter många om och men slutade det med att jag och Erika hamnade på Ojojoj och dansade loss där tills stängning. Åkte sen hem och landade i sängen efter lite matlagning och nattkäk.
Idag är jag sliten, men det är det värt, helt klart! Jag är så jävla glad att jag har så fina vänner. Det här visade sig bli en grymt bra helg och jag har hunnit träffa alla mina favoriter! Iiiih, lyckorus. Kanske fortfarande är full hahaha.


woop woop

2011-05-14, 15:08:25 / Kategori: Allmänt

Dags för en dusch, inte lukta usch.
Efter det ska jag piffa till mig själv och sen hoppa in i bilen för att brumma iväg till DansDoris.
Där ska det taggas till inför ännu en kväll i partyts tecken. Dock blir det nog nyktert ikväll!

 


bästa kvällen

2011-05-14, 11:41:55 / Kategori: Allmänt

Mötte upp Jenny i Älvsjö klockan sju och därifrån åkte vi tillsammans till Medis.
Köpte med oss pizza och gick hem till Frutten. Käkade, började dricka och göra oss iordning. Lite senare kom Madde också och hela fantastiska fyran var samlad ♥ Vid halv elva hoppade vi in i Maddes partybil och åkte till Gaudi. Klockan två gav vi upp dansadet och började röra oss hemåt. Jag var hemma vid halv 4 och glodde lite på eurovision tills jag somnade.



Tack mina fina för en underbart rolig kväll!

kärlek

2011-05-13, 14:00:46 / Kategori: Allmänt

Jenny Amin :

Glöm aldrig bort att du är en grym människa.
Glöm aldrig bort att du har alla möjligheter i världen.
Glöm aldrig bort att det finns ingen kille som förtjänar ditt stora varma hjärta.
Glöm aldrig bort att du är vacker. Glöm aldrig bort att du kan allt.
Glöm aldrig bort att du är min finaste och bästaste vän.
Glöm aldrig bort att du är bäst på fest, *fast som vi alla vet så kan man glömma mycket* *piiip*
Men så länge du kommer ihåg det här så gör det inget:)

Disa Wallin :
Här kommer ett stycke terror igen! Ska bara göra ett statement att du är fantisk lille b, och eftersom att du vet det också så hoppas jag du tar hand om dig på bästa möjliga vis! Det var väl typ bara det... Tjippalong!


Madeleine Zaring :
De kommer alltid vara vi soulis :)


jag är sååå mycket bättre än dig

2011-05-13, 13:54:09 / Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet mötte jag upp Madde. Vi gick till Kungshallarna och åt sushi sen ställde vi oss i världens längsta kö till vipshopping på Topshop. Där bjöds det på läppstift, godis, vitamin well och rosé.
Vid nio tiden skiljdes vi åt. Jag åkte hem, softade, och sen somnade jag ganska tidigt.

Idag är det fredag, woooohoooo!
Vaknade av mig själv klockan 8 men tvingade mig själv att somna om.
Har i princip pratat i telefon hela tiden sedan jag vaknade och konstaterat att jag har förjävla underbara vänner. Nu ska jag snart ta mig en simtur i badkaret, och sen tagga till med en massa bra musik i mina underbara högtalare. Kvällen ska spenderas med mina fina flickvänner. Vi ska dricka vin och bara ha allmänt jävla kul!


3:e bilden: En bild på någon i din familj.

2011-05-11, 21:21:51 / Kategori: Allmänt


11/5

2011-05-11, 21:18:09 / Kategori: Allmänt

Denna dagen började mycket fint. Insåg att det var sol och värme så jag satte mig på ballen, drack kaffe och sminkade mig. Sen åkte jag och jobbade 11-17. Efter det begav jag mig tillbaka till Hagsätra, köpte mig en Red Bull och knatade hem till Linn. Vi satt ute och pratade en stund sen gick vi in och jag hjälpte henne med lite datagrejjer. Nu är jag hemma, och otroligt trött så jag tänkte bara tvätta ansiktet, fila nötterna och sen gå och lägga mig. Ska jobba imorgon också, tänkte försöka hinna förbi af innan, viktigtviktigt! Sen efter jobbet blir det lite äventyr med Madde, wihooooo!


...

2011-05-10, 23:14:29 / Kategori: Allmänt

Att vara snäll, godhjärtad och bara vilja alla väl men bara få skit tillbaka har på senare tid blivit vardagsmat. Dags att bli en ny människa. Snyggare, bättre, mer självständig, och mer känslokall.
"Let's have a toast for the assholes".


2:a bilden: En bild på dig själv.

2011-05-10, 22:27:11 / Kategori: Allmänt


10/5

2011-05-10, 22:26:00 / Kategori: Allmänt

Hela gårdagen spenderades i solen. Först i Gullmars sen i Hammarby Sjöstad. På kvällen blev det matchkollande på en pub på söder.
Den här dagen började bra, sen blev den värdelös, men sen blev den bra igen när jag plockade upp Disa på jobbet och åkte till Skinnaviksberget. Satt och snackade massa skit, sen cruisade vi en liten sväng. Nu är jag hemma, borde kolla på BB men jag har lessnat så jag sitter här istället! Imorgon ska det jobbas så det är snart dags att sova.




1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2011-05-08, 22:11:28 / Kategori: Allmänt


let's do it!

2011-05-08, 22:10:32 / Kategori: Allmänt

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

söndag

2011-05-08, 21:16:42 / Kategori: Allmänt

I onsdags kväll åkte jag ut på tur med sällskap och sov sedan i Ekensberg.

I torsdags jobbade jag, sen åkte jag och hämtade bilen för att sen hämta upp Disa. Vi åkte till Kista och shoppade litegrann. Sen blev det en kvällsvisit förbi donken.

I fredags var jag på arbetsförmedlingen, sen lämnade jag in mitt cv på Pressbyrån i Gullmarsplan. Efter det åkte jag till Hammarby höjden och hänge med en brevbärare. Åkte sen hem, gjorde mig iordning lite långsamt och tog sen bilen in till Söder. Hängde på Hellströms med Disa till stängning och agerade sen taxi till Hässelby.

Igår hängde jag på ballen hela förmiddagen, drack kaffe och löste korsord. Finfint! Sen på kvällen åkte jag in till söder och mötte upp Emil, Madde och Denis. Vi satte oss en liten stund på debaser innan vi gick vidare till Snaps. Efter det splittrades vi och jag gick till Frutten som var på Bauer. Softade där till klockan blev 1, och gick sedan vidare till Högbergs där det dansades för fulla muggar. Kom hem vid 4 tiden efter en ganska jobbig insident på bussen, HAHA. Somnade sen helt gaaaaalet fort.

Idag har jag legat i fosterställning hela dagen och knappt vetat vad jag heter. Men kände att det var dags att ta tag i mig själv så jag tog mig en dusch och gick upp på en timmas promenad. Nu är jag hemma igen och småkikar lite på BB.


give me everything tralallallaaaaa

2011-05-04, 17:35:53 / Kategori: Allmänt

Åkte iväg till Farsta och mötte Jenny. Tanken var en tripp förbi um, men såklart var det inställt idag..
Så vi knatade till Hemköp för att hämta ut hennes studentmössa (HATA ABC-GRUPPEN). Sen gick i även förbi stadium för att Jenny skulle byta ett par byxor, men de fanns inte där så vi åkte vidare till globen och kikade där. När vi var klara körde jag hem henne, och nu sitter jag hemma, i min säng, uttråkad.


4/5

2011-05-04, 11:11:26 / Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag 11.00-17.30, sen skyndade jag mig hem och slängde mig i duschen.
Sen gjorde jag mig i ordning lite långsammare än jag tänkt, så jag hoppade in i bilen vid 9 tiden och brummade iväg för att plocka upp Jenny. Vi åkte sen in till Mariatorget och ställde bilen där och därifrån tunnelbanan till Östermalmstorg. Där vankades det skiva på Rose. Unitys skiva! Drack cola, dansade, kollade på människor, drack en sviiiiiiiiindyr red bull (55:-), dansade lite mer, kollade lite mer, sen var klockan halv ett, då bestämde vi oss för att kasta in handduken. Så vi tog nattbussen tillbaka till Mariatorget. Körde hem Jenny och sen åkte jag hem.

Vaknade för ett tag sen av ett samtal från arbetsförmedlingen där jag fick tips om att söka jobb på Pressbyrån Gullmarsplan. Sagt och gjort, har ringt dit och ska in och lämna in mitt CV snarast.
Nu väntar jag på samtal från Dojjan, har tänkt att dra med henne ut på ett äventyr, ett viktigt sådant!




Lycklig!!

2011-05-02, 20:29:41 / Kategori: Allmänt

Det lyckades bli en lång och händelserik dag. Det gillar vi!
Åkte ju till mormor så att jag var där till klockan ett, då åt vi direkt och efter det klippte jag henne.
Rullade hemåt igen klockan tre, men hann knappt komma innanför dörren innan Dojjan ringde och frågade om vi kunde hitta på något. Så jag åkte och hämtade henne på jobbet och så tog vi oss en liten tur förbi Donken. Sen blev destinationen Kungens Kurva. Köpte ett par skor på skopunkten, sen kikade vi in på H&M bara för att det låg precis brevid. Och FAN vilket bra val det var. Kom ut därifrån med ett lyckorus som inte går att förklara haha. Hittade två plagg jag verkligen velat ha, och nu är dom i mina ägor. WIIIIIIIIIIIIIIE! Efter H&M åkte vi hem till mig, och fick inte många minuters vila då heller innan mamma övertalade mig att köra till Gullmars. Lämnade mamma och Disa där och åkte hem igen. Nu har jag äntligen fått pusta ut. Ska bara softa galet resten av dagen för imorgon är det jobb som gäller och eventuellt studentskiva på kvällen. Ha det göööttt!


min nya underbara skjorta, ÄLSKAR färgerna!


happppyyyyyyyyyy

nostalgi

2011-05-02, 11:26:14 / Kategori: Allmänt

 

 


Måndag

2011-05-02, 11:16:54 / Kategori: Allmänt

Vaknade klockan 10 och har sen dess legat och nördat vid datorn.
Nu dricker jag kaffe och väntar på att klockan ska bli 12.30 så att jag kan hoppa in i bilen och åka till mormor i Bredäng för att äta mat och klippa henne. Vad resten av dagen har att erbjuda har jag ingen aning om. Det är ju pisstråkigt väder, så det skulle sitta fint med en bio eller nåt. Jaja, jag får se vad som händer. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen hoppa in i duschen och göra mig i ordning sakta men säkert. Toodilooooooo ♥




natti natti

2011-05-02, 01:13:30 / Kategori: Allmänt

Ligger just i denna stund och tittar på reprisen av BB, men tänkte lite snabbt ta och berätta om hur min dag har varit. Åkte till Farsta och hämtade upp Madde på hennes jobb. Vi kikade runt i lite butiker och jag fick med min en del bra grejjer hem. Bl a två tröjor och 14 par strumpor haha. Gled hemåt igen vid 4 tiden. Drack en kopp kaffe och softade en stund innan jag hoppade in i bilen och körde mot Ekensberg för att hämta en viss mr. Vi åkte in till Söder och åt lite mat, sen hämtade vi upp Disa och tog en liten tur. Sen släppte vi av henne och åkte på ännu en liten tur innan vi körde tillbaka till Ekens och jag sen vidare till Skanstull för att hämta upp mamma från jobbet. Kom hem för ca en timma sen. Har druckit pepsi max, babblat i phööönen och haft facebookmaraton. Nu ska jag kika vidare på BB och sen sova för imorgon ska jag agera frisör åt mormor och då måste jag vara pigg & glad. Godnatt!


hihi

2011-05-01, 17:33:55 / Kategori: Allmänt


beautiful people

2011-05-01, 12:14:44 / Kategori: Allmänt

Ännu en söndag och helgen är förbi..

I Fredags mötte jag upp Madde efter jobbet. Vi tog oss en varsin burgare i pullmarsglan sen åkte vi till Hellströms. Hängde med massa folk och hade det allmänt trevligt. 2 öl senare åkte vi hem.

Igår eftermiddag tog jag bilen till Disa. Vi gick och köpte sushi sen gick vi hem till henne och åt.
Efter det tog jag mig en snabbtripp till Ekensberg, sen tillbaka till Disa.
Runt 8 tiden gick vi till Hellströms dit även Frutten kom. När vi kände oss klara där begav vi oss till Harry B James för att spana killar och agera wingmans åt varandra. Men det gick ju käpprätt åt helvete. Inte en snygg själ fanns det där inne. Lessnade ganska snabbt, följde Disa till Mariatorget där jag ställt bilen och brummade sen hem.

Idag har jag hängt på ballen och druckit kaffe. Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig iordning för att åka till Farsta och möta Madde när hon slutar. Får se vad vi hittar på, kanske liiiiiite shopping hoppas jag på hihi.

Nääääää, nu får det vara slutpladdrat. Ha en bra dag allesammans!