Partykollo dag 1 & början på dag 2

2010-01-16, 13:27:44 / Kategori: Allmänt

Hej people!
Vi lever, fast Madde lever bara halvt. Dagen/kvällen/natten/morgonen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men vi hade skoj i allafall. Mitt på söders gator stötte vi på allas vår Freddy och hans gäng...eller vänta nu vem faaan är Freddy?! Trevlig var han, raggabilly frilla och rödrutig skjorta, fast vänta nu igen vad har det med saken att göra? Aja vi lämnar freddan för nu, fast nej det gjorde vi ju inte för de hängde med hela kvällen. Vi tar det från början:

Freddy och gänget drog med oss till en random bar mitt på ringvägen, krokodilen som den faktiskt inte hette nu när vi tänker efter. VI hade en trevlig vistelse med våra nya bekantskaper. Fast det hände ju en del SKIT där också men det rann ut i toan .... I allafall kvällen tog ju inte slut där inte, nej nej utan vi drog vidare till Kingstown. Var inte rädda nu vi är kvar i Sverige, stället rakt across the gata heter nämligen så.

Vet ni vad? Freddy hade inte lämnat oss än nej vi fortsatte vårt fösök till att bekanta oss med varandra. Det gick väl ändå ganska bra med facit i hand, vi vet ju trots allt det mesta om varandra nu.. eller näe men vi kan ju låtsas i allafall. Kingstown drog igen sina portar vid 3 snåret och då tog vi ett långt farväl av Freddy och gänget i den vita glimrande snön. Hej då Freddy, snyft snyft!

Då vår vän Madde redan lämnat oss långt tidigare under kvällen på grund av vissa tråkiga omständigheter kvarstod endast Bente och Frutten ute på äventyr. Hand i hand tog vi våra små lurviga och begav oss mot Bentes älskade  maccedonken. Men kom vi fram som tänkt? NEJ NEJ mitt på Götgatan stöter vi på våra gamla bekantskaper från förr, eller bekanta och bekanta det har ju hänt att man sett personerna någon gång förut.
Vad som hände och varför vi stannade, det är inget att tala om. Eller ska vi vara ärliga så kommer vi faktiskt inte ihåg.. men Bentes vurpa var en höjdare, och burgarna smakade gudomligt.

Efter besöket fortsatte vi vår vandring hemåt. Väl hemma rundade vi av kvällen och påbörjade morgonens äventyr. Bente med vinglaset i högsta hugg, Frutten med något grönt i foderluckan och Madde med huvudet nedgrävt i spaghettilådan, det var en fin stund!

Förvånade över oss själva steg vi upp redan klockan 10, och sedan dess har vi ätit pankisar,  blivit ett par kilo lättare samt summerat gårdagens bravader, precis som vi tänkt göra nu:

STARKROCK & HÅRDÖL!

/ Partykollots festkomitté


hemlig beundrare

Hur får man plats på sånna där kollon? Kan man ansöka eller ngt?



2010-01-17, 17:02:48



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?